امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمای سفر تفریحی با ماشین شخصی به ارمنستان
#1
سفر خارجی آن هم از نوع زمینی تجربه ای متفاوت است. اسفند سال 94 بود که هوس یک مسافرت خارجی کرده بودم.
بعد از گشتی در اینترنت و پرس و جو از دوستانی که تجربه سفربه ارمنستان را داشتند، توانستم اطلاعات نسبتا مفیدی کسب کنم و مهم تر از اینکه می خواستم با خودروی شخصی این سفر را انجام دهم. ارمنستان با نام رسمی جمهوری ارمنستان کشوری در قفقاز جنوبی به پایتختی ایروان است. این کشور در میان دریای سیاه و دریای خزر قرار دارد که مرز میان آسیا و اروپا محسوب می شود. همسایگان ارمنستان در غرب ترکیه، در شمال گرجستان، در شرق جمهوری آذربایجان و در جنوب ایران و جمهوری خودگردان نخجوان (جزئی از جمهوری آذربایجان) هستند. مراحل آماده سازی و الزامات این سفر به قرار ذیل بود: این مطلب برگرفته از سایت تور مراکش نوروز 96 است .
تهیه گواهینامه بین المللی تهیه پلاک ترانزیت کاپوتاژ کردن خودرو و مجوز خروج خودرو از کشور همچنین پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار.با مراجعه به یکی از شعب کانون جهانگردی و اتومبیلرانی می توان گواهینامه و پلاک ترانزیت را تهیه نمود (البته قبل از مراجعه، به سایت این کانونgovahiname.ir مراجعه و مدارک لازم را تهیه کنید.) حداقل یک روز کامل را باید برای تهیه الزامات فوق وقت گذاشت. بعد از تهیه تمام مدارک و خرید درام (واحد پول) ارمنستان و تجهیز خودرو به وسایل ضروری سفر، راهی این برنامه شش روزه شدیم. مسیر ما تا مرز ارمنستان به قرار زیر است: تهران تبریز مرند جلفا سیه رود نوردوز (مرز ایران ارمنستان) از تهران تقریبا یک صبح تا شب باید رانندگی کرد تا به مرز رسید، سعی کنید زمانی به مرز برسید که در ساعات اداری باشد، تا بتوانید بعد از پشت سر گذاشتن تشریفات خروجی و ورودی که در حالت عادی ۲ تا ۴ ساعت به طول می انجامد، وارد کشور ارمنستان شوید. بعد از عبور از مرز نوردوز باید از شهرهای مغری گاپان گوریس و ایروان گذر کرد. از مرز حدود ۴۰۰ کیلومتر جاده آسفالته ولی نسبتا خوب تا ایروان پایتخت این کشور وجود دارد. جاده ای که نیمی از آن کوهستانی و نیمی از آن کفی است و در اواخر جاده از کنار دو قله معروف آرارات بزرگ و کوچک (به زبان ارمنی سیس و ماسیس) که نماد مردم ارمنستان است می گذرد. در این جاده علائم رانندگی به ندرت یافت می شود و شما باید سر هر دو راهی که رسیدید حتما ادامه راه را سوال کنید، زبان مردم ارمنی است و عده معدودی از آنها ترکی صحبت می کنند. سعی کنید این سفر را در فصل تابستان انجام دهید تا از جاذبه های این کشور مخصوصا دریاچه سوان که از ایروان یک ساعت فاصله دارد کمال استفاده را ببرید. ایروان شهری زیبا با کلیساهای متعدد و با انواع خودروهای روز دنیا و تعدادی نیز خودروهای قدیمی و مربوط به دوران کمونیزم است، ارمنی ها مردمی آرام و متفاوت هستند و قیمت هتل، متل و اماکن اقامتی آنجا نیز کمی بیشتر از ایران است، ارمنستان به اندازه کافی جاذبه دارد که شما را برای چند روز سرگرم کند در ذیل به چند نمونه از اماکن گردشگری این کشور که دیدن آن به شما توصیه می شود می پردازم:
کلیسای بسیار دیدنی گغارت که در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی ایروان قرار دارد. شهر توریستی جرموک با طبیعتی بی نهایت زیبا و هوایی تمیز و چشمه های آب گاز دار.دره گل ها در ۵۰کیلومتری شمال شرقی شهر ایروان با طبیعتی سرسبز، کوهستانی که در فصل تابستان غرق در گل و گیاهایی زیبا و در زمستان با انبوهی از برف پوشیده است و از مراکز اصلی تفریحی در طول سال است. دریاچه سوان یکی از بزرگ ترین دریاچه های آب شیرین دنیا است که در مرکز کشور ارمنستان واقع شده است (مساحت این دریاچه به ۹۴۰ کیلومتر مربع است.)، منطقه سوان به عنوان یکی از مهم ترین مراکز اکو توریستی در ارمنستان محسوب می شود. همچنین هانرابدوتیان هراپاراگ ( میدان جمهوری) کلیسای گریگورلوساوریچ مقدس ساختمان اپرا گاسگاد معروف به هزار پله کلیسای ایچمیاتزین، بازمانده های یک دژ اورارتویی و قلعه اربونی (متعلق به قرن هفتم پیش از میلاد) از دیگر دیدنی های شهر به شمار می روند.
توصیه ها:
اگر قصد سفر زمینی دارید، سعی کنید با دو خودرو این سفر را انجام دهید.
قبل از سفر، نقشه کشور ارمنستان را از کانون جهانگردی تهیه کنید.
با توجه به بالا بودن هزینه رومینگ، سیم کارت آن کشور را در مرز تهیه کنید.
به علت بالا بودن قیمت بنزین در ارمنستان، باک خود را در سیه رود پر کنید.
اگر اهل رانندگی نیستید می توانید از تورهای ویژه ارمنستان استفاده کنید.
پاسخ
roseتشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان